ההבדל נובע ממשך

ההבדל נובע ממשך התפיחה הארוך, שמאפשר לרשת הגלוטן להתפתח באופן טבעי, ללא צורך בלישה נמרצת (ובמקביל, מאפשא לאנזימים ולחדייקים לפעול בבצק ולהעשיר את טעמו).

"המסת" השאור נועדה להקל על פיזור השמרים שבו בבצק, מאחר ואיננו לשים אותו.

תגובה

כתובת הדוא"ל שלך לא תוצג באתר.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
מבחן זה נועד למנוע הפצת זבל באתר ע"י בוטים.
Image CAPTCHA
העתק את האותיות והמספרים המוצגים למעלה, בדיוק כפי שהם מופיעים.