מיקסר טוב- מבקש עזרה בבחירה של מיקסר חדש לקנות

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

מיקסר טוב- מבקש עזרה בבחירה של מיקסר חדש לקנות

הודעהעל ידי arielxariel ב ד', 21 פברואר, 6:00 am

שלום לכולם,
אני דיי אובד עיצות אז חשבתי להתייעץ גם בכם...
עד היום היה לי מיקסר שעשה לי חיים קשים... ועכשיו הוא מת...
אני מחפש מיקסר חדש טוב ולא יקר מידי, וממש פוחד שלא יעשה את העבודה כמו שצריך כמו שהיה לי עם הקודם...
בדרך כלל כמות הקמח שאני משתמש בה לבצק אחד הוא בין 2 ל 3.5 קילו... יותר נדיר שאני משתמש בפחות, אבל כמובן קיים...
כמו כן, רוב הבצקים שאני מכין הם 70% מלא עם מחמצת ויחסית יבשים, מה שמקשה עוד יותר על המיקסר...
אשמח להצעות!! תודה מראש
arielxariel
שוליה
 
הודעות: 3
הצטרף: ד', 13 דצמבר, 4:38 am

Re: מיקסר טוב- מבקש עזרה בבחירה של מיקסר חדש לקנות

הודעהעל ידי odedg ב ד', 21 פברואר, 7:46 am

נראה לי שאתה צריך ללכת לכיוון של מיקסרים מיקצועיים למסעדות, לא בקטגוריית הביתיים.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 326
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: מיקסר טוב- מבקש עזרה בבחירה של מיקסר חדש לקנות

הודעהעל ידי arielxariel ב ד', 21 פברואר, 4:07 pm

odedg כתב:נראה לי שאתה צריך ללכת לכיוון של מיקסרים מיקצועיים למסעדות, לא בקטגוריית הביתיים.



יש לך הצעה מסוימת? קישור שאפשר להסתכל בו?
לסבתא שלי יש מלוש תעשייתי כזה בבית שעושה בין 3 ל6 קילו קמח ועובד על תלת פאזי... אז אני מכיר את הכלי הזה וכמה שהוא טוב... וגם את החסרונות שלו, כמו הגודל העצום שלו, הקושי לנקות אותו, ועצם זה שאין לי מקום בשבילו או תלת פאזי בשבילו...
arielxariel
שוליה
 
הודעות: 3
הצטרף: ד', 13 דצמבר, 4:38 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים