אני מעוניין בלחם אוורירי מקמחים שיפון וכוסמין מלא
ההתפחה הראשונה היא מהירה יחסית ואז אנחנו לשים את הבצק מחדש וההתפחה השניה איטית יותר ולנפח קטן יותר
בעצם למה לאפות את הלחם אחרי ההתפחה הראשונה?
|
למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחם
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחםאני מעוניין בלחם אוורירי מקמחים שיפון וכוסמין מלא
ההתפחה הראשונה היא מהירה יחסית ואז אנחנו לשים את הבצק מחדש וההתפחה השניה איטית יותר ולנפח קטן יותר בעצם למה לאפות את הלחם אחרי ההתפחה הראשונה?
Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחםמה שאתה מתאר עשוי להצביע על תופעה של "תפיחת יתר". בכמה שמרים אתה משתמש, וכמה זמן התפיחה הראשונה?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחםאני לא משתמש בשמרים אלא במחמצת שיאור משני סוגים
השאלה היא למה לא לאפות על ההתפחה הראשונה הלחמים שלי יוצאים טוב עם קראסט חבל שאי אפשר להעלות תמונות
Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחםאם זה יוצא לך טוב - תעשה את מה שעובד
![]() שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il. |