|
התפחה ארוכה עם שמרים
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
התפחה ארוכה עם שמריםאני רוצה להכין לחם מקמח מלא עם מינימום שמרים שייתפח במשך 10 עד 12 שעות התפחה רשאונה בחורף כמה שמרים צריך להשים ל500 גרם קמח מלא וכמה זמן לתת לבצק לתפוח בקיץ
Re: התפחה ארוכה עם שמריםאין נוסחה שתאפשר לענות על שאלתך במדויק. כלומר, אי אפשר לחשב כמה גרם שמרים צריך לשים כדי להגיע ל- 10 שעות תפיחה ...
![]() לדעתי, אם תשים כחצי כפית שטוחה שמרים לכמות זו של קמח תקבל התפחה ארוכה מאד. זה תלוי, כמובן, גם בטריות השמרים ובטמפרטורת החדר בזמן התפיחה. אם אתה מחמם את החדר לא יהיה הבדל משמעותי בין החורף לקיץ. אם אתה רוצה להאריך את זמן התפיחה עוד אתה יכול להתפיח במקרר גם בחורף.
Re: התפחה ארוכה עם שמריםכמו שעודד כתב
![]() שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il. |