אבן שמוט

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

אבן שמוט

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב ד', 02 אוגוסט, 4:16 pm

שלום רב, את אבן השמוט מניחים על תחתית התנור או על החלק התחתון?
בנוסף, אשמח לקבל המלצה לתנור ביתי שאיתו ניתן להגיע לתוצאות מיטיביות של אפיית לחם.
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: אבן שמוט

הודעהעל ידי odedg ב ה', 03 אוגוסט, 8:00 am

שלום רב לך,

את אבן השמוט ניתן להניח על תחתית התנור או על הרשת שלו במסילה הנמוכה ביותר תלוי בגובה המאפה/התבנית שיהיו בערך באמצע הגובה לאפיה אחידה.

בכל תנור ביתי שאינו מונח על השיש במטבח ניתן לאפות לחמים גדולים וטובים. חשוב להכיר אותו כי כל תנור "מתנהג" קצת שונה.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 285
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד