סרטון: קיפול בצק

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

סרטון: קיפול בצק

הודעהעל ידי eldad ב ג', 18 מרץ, 11:47 am

מצאתי ביויטוב את הסרטון הבא, שמראה איך "מקפלים" בצק (לזה הכוונה במתכון הלחם האיטלקי?). אם הבנתי נכון, אמורים לבצע את הפעולה הזו פעמיים בזמן התפיחה הראשונה, בערך פעם בשעה. אני אנסה להכין כך לחם ואדווח על התוצאות.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9oyg8K6J8QM[/youtube]
eldad
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ג', 26 פברואר, 9:08 am

Re: סרטון: קיפול בצק

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 18 מרץ, 7:58 pm

בהחלט, זו השיטה ל"מתיחה וקיפול" (strech & fold). בצק המטופל באופן זה יוצא תפוח ואוורירי יותר.
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד