שלום שוב,
אשתי טוענת ומתלוננת שהלחמים שאני מכין אינם רכים כמו אלו שהיא קונה במאפיות.
בין אם אני מכין לחם "רגיל" או שאור אני שם אותו במקפיא (פרוס ואחרי שהוא מצטנן כמובן).. לאחר מכן, בבקרים, אנחנו מכינים מהלחמים סנדוויצים להמשך היום.
הלחם שאני מכין רך וטעים (ככה אומרים) אבל לא רך כמו לחם שקונים במאפיה (נגיד, לחם מחמצת שנקנה ב"לחמים" בשוק הכרמל) שגם אותו אנחנו מקפיאים...
אני לא מבין מה אני עושה לא בסדר עם הלחמים שלי? איך זה שלחמים קנויים, גם אחרי שהם במקפיא נשארים רכים (כמעט כמו מה שקרוי לחם קל)? חסר איזה מרכיב סודי שאני שוכח לשים?
תודה!