ביתות מקמח מלא

לחמים מקמח מלא או מעירוב קמחים שונים.

ביתות מקמח מלא

הודעהעל ידי ירושלמי ב ו', 11 דצמבר, 1:16 pm

קמח מלא (100%) הידרציה 72%, שמן זית 2.4%, 2% מלח, 1% שמרים
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: ביתות מקמח מלא

הודעהעל ידי ארי ב ד', 23 מרץ, 5:41 pm

נראה מצויין!
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: ביתות מקמח מלא

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 02 אפריל, 4:22 pm

איך המרקם? לא נוקשה מדי?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: ביתות מקמח מלא

הודעהעל ידי ירושלמי ב א', 03 אפריל, 8:13 pm

שלומי כתב:איך המרקם? לא נוקשה מדי?


ממש, אבל ממש לא
קמח איכותי
ובצק רטוב
עושים את העבודה
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: ביתות מקמח מלא

הודעהעל ידי OJNSim ב א', 16 אפריל, 4:53 pm

מה זאת הרשת זאת..
איך אתה אופה את הפיתה?
OJNSim
אופה מתחיל
 
הודעות: 41
הצטרף: א', 26 אפריל, 11:16 pm


חזור אל קמח מלא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד