המלצה ללחם שאור כוסמין ללא רסק תפוחים/בירה וכו'

המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.

Re: המלצה ללחם שאור כוסמין ללא רסק תפוחים/בירה וכו'

הודעהעל ידי ירושלמי ב א', 07 פברואר, 5:04 am

שולמית כתב:אה.. אבל במתכון הזה שנתת לי אין מתיחה וקיפול..

הייתי צריכה להוסיף? איך ובאיזה שלב?

תודה:)!


לש כעשר דקות במיקסר (בהתחלה במהירות איטית עד שמתקבל "בצק") במהירות בינונית עד גבוהה
לאחר שמוציא מהמיקסר כמה תנועות של מתיחה וקיפול ולהתפחה
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: המלצה ללחם שאור כוסמין ללא רסק תפוחים/בירה וכו'

הודעהעל ידי שולמית ב ב', 08 פברואר, 9:01 am

אה, אני דיברתי על משהו הרבה יותר שרואים במתכונים:
מתיחה +קיפול, מנוחה של כ10 דק׳ ושוב קיפולים ומתיחה ושוב מנוחה - כ3,4 פעמים..
שולמית
אופה מתחיל
 
הודעות: 25
הצטרף: ג', 05 ינואר, 11:37 am

הקודם

חזור אל מתכונים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים