מצות שמורות

המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.

מצות שמורות

הודעהעל ידי ירושלמי ב ה', 02 אפריל, 7:44 pm

רכשתי קמח למצות שמורות
מחר, לפני הצהריים, אנסה להכין מצות שמורות (אבי מכין בכל ערב פסח כבר עשרות שנים, אני מתנסה לראשונה השנה).
מתכנן על 150 ג' קמח להוסיף כ-100 ג' מים. ללשוש (כמוסן לא יותר מ-18 דקות מרגע הוספת המים לקמח ועד הכניסה לתנור), לחורר ולאפות.
אמורות לצאת מצות "רכות" בעובי של כ-5 מ"מ.

ד"א קמח למצות שמורות הוא קמח מלא 80%
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

חזור אל מתכונים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד