באגט

המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.

באגט

הודעהעל ידי צפניה דוד ב ג', 30 ספטמבר, 8:46 am

היי
לאחרונה יש בסופרים באגטים שונים ומעולים לטעמי יותר טעימים מהרגילים שלומי יש מצב למתכון
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: באגט

הודעהעל ידי שלומי ב ו', 03 אוקטובר, 11:22 am

יש באתר - חפש "הבאגט המהיר של מסיה אוזה"
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: באגט

הודעהעל ידי Guy ב א', 05 אוקטובר, 7:19 am

צפניה, אתה מדבר על הבאגט ראסטיק?
Guy
אופה מתחיל
 
הודעות: 25
הצטרף: ב', 23 יוני, 10:06 pm

Re: באגט

הודעהעל ידי צפניה דוד ב א', 05 אוקטובר, 8:02 pm

כן
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: באגט

הודעהעל ידי צפניה דוד ב א', 05 אוקטובר, 8:05 pm

שלומי זה לא הבגט שציינת זה בגט ראסטיק
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: באגט

הודעהעל ידי או'דונל ב ב', 06 אוקטובר, 1:23 pm

חברים.
Rustic זה כפרי, וזו הדרך של פילסברי לשווק את המוצרים שלה עם מילה שנשמעת טוב.
טעמתי את הבאגט פעם אחת, הוא באמת טוב בהרבה מלחם רגיל שאופים בסופר.
בכל מקרה רובנו נקבל את אותה תוצאה עם השחמה טובה של כל באגט בתנור שלנו. בהיר לך? תוסיף 5, 10 מעלות, ותראה טעם מדהים ונפלאות.
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm


חזור אל מתכונים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד