צ׳בטינות שאור

המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.

צ׳בטינות שאור

הודעהעל ידי Michal ב א', 03 אוגוסט, 1:55 pm

היי, אני מעוניינת להכין את צ׳בטינות השאור, יש לי מחמצת בה אני משתמשת ללחמי שאור, האם ניתן להחליף בה את הפוליש-בצק מקדים ואם כן באיזו כמות? כמו כן ויתכן שלא הבנתי כראוי את אופן ההכנה: האם בהכנת הבצק המקדים מוסיפים למחמצת קיימת קמח מים ושמרים? אשמח אם מישהו יעשה לי סדר...
בקשה נוספת האם יש למישהו תמונות של קיפולי הצבטינות הסופיים לא של הבצק כולו כמסה ויכול לצרף תמונות...
תודה
Michal
שוליה
 
הודעות: 4
הצטרף: ש', 12 יולי, 11:44 am

Re: צ׳בטינות שאור

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 09 אוגוסט, 9:28 am

הכנת הבצק לצ׳בטינות מורכבת משני שלבים:
1) הכנת פוליש, על בסיס מחמצת שאור בתוספת מים וקמח.
2) הכנת הבצק כולו, הכולל אתהפוליש ומרכיבים נוספים.
בכל מקרה, אין תוספת שמרים תעשיתיים במתכון זה.

לגבי עיצוב הבצק, לי אין תמונות - אולי לאחד החברים כאן יש?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל מתכונים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד