ברוכים הבאים לפורום ניסוי וטעייה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

ברוכים הבאים לפורום ניסוי וטעייה

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 16 פברואר, 12:43 pm

מטרת הפורום ניסוי וטעייההיא לרכז שאלות, עצות וטיפים בנושא האפייה הביתית. זה המקום לדון בשיטות לישה שונות, בתוספות לבצק ובכל שאלה אחרת שעשויה לעלות.
לפני שמפרסמים הודעה לראשונה, מומלץ לקרוא את תקנון השימוש בפורומים.
שימוש מהנה!
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Reבוקר טוב

הודעהעל ידי אריה שיפמן ב א', 16 ספטמבר, 8:27 am

בוקר טוב לכל משתמשי הפורום.
הייתי מנוי לפני כמה שנים.
והנה, שנה חדשה, חזרתי.
אני אופה לחם פשוט, קמח מלא בלבד, כבר קרוב לעשרים שנה.
לש ביד, קמח, שמרים אינסטנט, קצת סוכר, קצת מלח, וגם מים, כמובן.
לפעמים הלחם לא אחיד, עם כיסי אויר בקצוות, לא פוגם בטעם. רק קצת לא יפה.
קראתי כמה רעיונות בנושא בפורום.
באפייה הבאה(אני אופה כל שבועיים בערך) ננסה להתמודד עם הבעייה.
שנה טובה לכל הקוראים.
אריה שיפמן
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ד', 29 אוגוסט, 8:53 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד