בנוגע למאפינס....

עוגות, עוגיות, מאפינס... כל מה שנכנס לתנור ויצוא מתוק!

בנוגע למאפינס....

הודעהעל ידי benatar ב א', 18 דצמבר, 1:11 pm

אני מעוניינת להכין כמות גדולה של מאפינס ולהקפיא כדי שאוכל כל בוקר לסיים את האפייה שלהם . נראה לי שהאפייה אמורה להיות ב-70% כדי שאח"כ ההשלמה תהיה עם הרבה אדים וחום . כל זה טוב ויפה אבל משום מה נראה לי שאבקת אפייה + סודה לשתיה לא עוברים הקפאה כמו שצריך. מישהו ניסה ויכול לספר? אשמח מאוד על כל תגובה. :(
benatar
שוליה
 
הודעות: 4
הצטרף: ב', 05 דצמבר, 2:57 pm

Re: בנוגע למאפינס....

הודעהעל ידי MayaW ב ד', 16 ינואר, 1:46 pm

מכינה מאפינס בקביעות (טוב, הכל יחסי, תמיד יש בפריזר) והם יוצאים ליגה לרוב. מבחינתי כל עוגה בחושה יכולה להיכנס לתבנית מאפינס ולקפוא אח"כ (לא טרחתי לאפות חלקית, אני מסיימת את האפיה ואז לפני האכילה מפשירה לאט אם יש לי זמן, או אם אני ממהרת אז מיקרו ואז תנור. תמיד תנור בהפשרה בכל מקרה, זה משנה את הטעם). כן אגיד שהעוגה האחרונה שהכנתי אכן קפאה קצת פחות טוב מבד"כ (אבל לא הבדל משמעותי, היא פשוט הייתה בלתי אפשרית להפסיק לאכול אותה).
MayaW
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 20 דצמבר, 5:07 pm


חזור אל מאפים מתוקים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד