בנוגע למאפינס....

עוגות, עוגיות, מאפינס... כל מה שנכנס לתנור ויצוא מתוק!

בנוגע למאפינס....

הודעהעל ידי benatar ב א', 18 דצמבר, 1:11 pm

אני מעוניינת להכין כמות גדולה של מאפינס ולהקפיא כדי שאוכל כל בוקר לסיים את האפייה שלהם . נראה לי שהאפייה אמורה להיות ב-70% כדי שאח"כ ההשלמה תהיה עם הרבה אדים וחום . כל זה טוב ויפה אבל משום מה נראה לי שאבקת אפייה + סודה לשתיה לא עוברים הקפאה כמו שצריך. מישהו ניסה ויכול לספר? אשמח מאוד על כל תגובה. :(
benatar
שוליה
 
הודעות: 4
הצטרף: ב', 05 דצמבר, 2:57 pm

חזור אל מאפים מתוקים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד