חלה מתפוצצת

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

חלה מתפוצצת

הודעהעל ידי checho ב ו', 10 מרץ, 1:45 pm

עזרה בקשה, אני אופה מזה מספר שנים חלות.
לאחרונה יש לי תופעה שהחלות "מתפוצצות" בזמן האפיה.
קליעת הצמות הינה רופפת, לפעמים חלה אחד בסדר והשניה "מכוערת"
checho
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: א', 07 אפריל, 6:16 pm

Re: חלה מתפוצצת

הודעהעל ידי noambogner ב ש', 11 מרץ, 11:01 pm

שלושה טיפים לפתרון:
1. לשמן את הידיים לפני גלגול הנחשים.
2. להרפות את הנחש ע"י קיפול לצור U לפני הקליעה.
3.לתת לחלה לתפוח יותר זמן. שעה עד שעה ורבע.
בהצלחה.
noambogner
אופה
 
הודעות: 56
הצטרף: ג', 07 יולי, 5:14 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים