קרעים בבצק בתפיחה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

קרעים בבצק בתפיחה

הודעהעל ידי eli ב א', 22 ינואר, 10:55 am

שלום לכולם
לאחרונה רוב הכיכרות שלי מסיימות את התפיחה עם קרעים, אני די בטוח שבזמן גלגול הכיכר הבצק לא מתוח מידי.
ואני לש בידיים אז כנראה שאין לישת יתר.
מישהו יודע ממה זה יכול לקרות?
תודה רבה
eli
שוליה
 
הודעות: 3
הצטרף: ש', 04 יולי, 12:42 am

Re: קרעים בבצק בתפיחה

הודעהעל ידי odedg ב ב', 23 ינואר, 9:38 am

כדי לתת תשובה חשוב לדעת איזה קמח, כמות מים, שמרים או מחמצת, זמני התפחה ולישה וכמות גלוטן.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: קרעים בבצק בתפיחה

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 23 ינואר, 8:33 pm

האם יכול להיות שמעטפת הבצק מתייבשת בזמן התפיחה?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד