תבנית

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

תבנית

הודעהעל ידי לחם על ב ה', 01 דצמבר, 4:36 pm

האם חובה לחמם תבנית אפיה מחרס לפני האפייה ?
אפשר להסתפק בכמה דקות ולא בשעה?
או לחילופין האם ניתן לחמם את התבנית על להבת הגז?


רק לבעלי ניסיון בבקשה......
לחם על
אופה מתחיל
 
הודעות: 23
הצטרף: ב', 23 מאי, 2:42 pm

Re: תבנית

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 12 דצמבר, 7:30 am

האמת היא שאף פעם לא ניסיתי לאפות בתבנית חרס ללא חימום מראש - שווה בדיקה...
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים