כמה נוזלים ביחס ל- לבן\שיפון\מלא\גלוטן

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: כמה נוזלים ביחס ל- לבן\שיפון\מלא\גלוטן

הודעהעל ידי OJNSim ב ה', 08 דצמבר, 11:48 am

תודה
מסכים :)
OJNSim
אופה מתחיל
 
הודעות: 41
הצטרף: א', 26 אפריל, 11:16 pm

Re: כמה נוזלים ביחס ל- לבן\שיפון\מלא\גלוטן

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 12 דצמבר, 7:29 am

ראשית - הלחם נראה מצוין!

שנית, אני מסכים עם עודד: אין תחליף לתחושה - או, במלים אחרות, לניסיון.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: כמה נוזלים ביחס ל- לבן\שיפון\מלא\גלוטן

הודעהעל ידי OJNSim ב ב', 12 דצמבר, 9:29 am

אין ויכוח
ועדיין יש כללי אצבע כאלה ואחרים שאותם לומדים תוך כדי הניסיון שלך ושל אחרים
זה מדוע אנחנו פה, לפחות חלק מהסיבה :)
תודה
OJNSim
אופה מתחיל
 
הודעות: 41
הצטרף: א', 26 אפריל, 11:16 pm

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד