תבלינים

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

תבלינים

הודעהעל ידי לחם על ב ג', 15 נובמבר, 7:17 pm

למנוסים שביניכם ;

אילו תבלינים,זרעים וכדו׳ אתם מוסיפים ללחמים?
האם אתם כותשים ?
בבקשה גם כמויות.
אני בינתיים מוסיף:
קימל
אניס דק
שומר

תודה רבה
לחם על
אופה מתחיל
 
הודעות: 23
הצטרף: ב', 23 מאי, 2:42 pm

Re: תבלינים

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 12 דצמבר, 7:33 am

תבלינים אינם כמו תוספות אחרות - יש להבדיל בין זעתר, קינמון, אניס וכד' לבין זרעי פשתן, חמניה וכו'.

תוספות יבשות (אגוזים, זרעים וכד'), אני ממליץ להוסיף במשקל של כ-10-12% ממשקל הבצק. אפשר להשרות במים כמה שעות מראש.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: תבלינים

הודעהעל ידי odedg ב ב', 12 דצמבר, 8:27 am

אני מוסיף לפעמים קוקוס (נהדר), זרעי כמון או זרעי כוסברה כתושים טרי. לא יחד ... ;)
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים