נוצרו לי קרעים בבצק לאחר לישה ביד
לאחר התפיחה הקרעים גדלו
לאחר אפיה הכיכר לא נראתה יפה והמרקם היה קצת דחוס
הלחם מורכב מחצי קמח לבן וחצי שיפון מלא +חיטה מלא
|
קרעים בבצק
2 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
קרעים בבצקנוצרו לי קרעים בבצק לאחר לישה ביד
לאחר התפיחה הקרעים גדלו לאחר אפיה הכיכר לא נראתה יפה והמרקם היה קצת דחוס הלחם מורכב מחצי קמח לבן וחצי שיפון מלא +חיטה מלא
Re: קרעים בבצקשלום רב וברוך המצטרף,
הדחיסות היא כנראה תוצאה של הרכב הקמחים. אם לא הוספת גלוטן אז יתכן וזו הסיבה לדחיסות הלחם כי קמח שיפון עני בגלוטן. באשר לקרעים - כמה זמן לשת את הבצק? קרעים הם לרוב תוצאה של לישת יתר הקורעת את רשת הגלוטן. התופעה קיימת לרוב בלישת מיקסר, כאשר שוכחים להפסיק בזמן את הפעולה, אך זה יכול לקרות גם בלישה ידנית אם היא ארוכה מידי.
2 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il. |