כלים מיוחדים לאפיה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

כלים מיוחדים לאפיה

הודעהעל ידי דבורה ב ש', 10 ספטמבר, 9:49 pm

שלום לכם!
שמי דבורה ואני קדרית.
הודעה זו היא באישורו של שלומי על פי בקשתי.
אני מייצרת כלים מיוחדים לאפייה של לחם, פוקצ'ות ופיצות.
הכלים עשויים מחומר ללא גלזורות ובעלי איכות אפייה של אבני שמוט.
אני מצרפת תמונות ואשמח לענות על כל שאלה.
שבוע דבש
דבורה
w.dvorah@gmail.com
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
דבורה
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ו', 19 אוגוסט, 12:23 pm

Re: כלים מיוחדים לאפיה

הודעהעל ידי ארי ב ד', 14 ספטמבר, 9:39 pm

שלום.
מה הקוטר של הסיר לחם?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: כלים מיוחדים לאפיה

הודעהעל ידי דבורה ב ה', 15 ספטמבר, 7:48 am

שלום ארי.
הקוטר של אופה לחם הוא בערך 20 ס"מ .
הוא מתאים לאפייה של כיכר מ500 גר קמח.
יום טוב
דבורה
דבורה
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ו', 19 אוגוסט, 12:23 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים