הכנת בגטים צרפתיים

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

הכנת בגטים צרפתיים

הודעהעל ידי barnash3191 ב ב', 25 יולי, 10:20 pm

שלום לכולם,רציתי לשאול שאלה.
באיזו שיטה אתם ממליצים להכין בגטים צרפתיים?
לישה של 2 דקות ואז 4 פעמים קיפולים(כל קיפול נעשה בהפרש של 45 דקות מהשני)?
או בשיטה אחרת של רק קיפולים כל 45 דקות ללא לישה מוקדמת?
או בכלל לישה רגילה של 10 דקות, התפחה רגילה, חלוקה לבגטים, התפחה נוספת ולתנור?
תודה
barnash3191
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 30 אפריל, 9:44 pm

Re: הכנת בגטים צרפתיים

הודעהעל ידי ירושלמי ב ד', 27 יולי, 7:57 pm

אני מכין בצק לחם בסיסי (70% הידרציה)
לש כעשר דקות
מתפיח כ-24 שעות במקרר+החזרה לטמפרטורת החדר
מעצב באגטים ע"י קיפולים
התפחה
ותנור
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: הכנת בגטים צרפתיים

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 27 יולי, 10:00 pm

שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד