שאור לבן ללחם מלא

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

שאור לבן ללחם מלא

הודעהעל ידי עידו ב ב', 30 מאי, 7:09 am

אהלן,

פה אם אפשר להשתמש השאור שמואל בקמח לבן ע״מ להכין לחם מלא או שנדרש קודם כל להאכיל אותו כמה פעמים בקמח מלא?

תודה,
עידו
עידו
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ב', 23 מאי, 6:37 pm

Re: שאור לבן ללחם מלא

הודעהעל ידי ירושלמי ב ב', 30 מאי, 5:16 pm

עידו כתב:אהלן,

פה אם אפשר להשתמש השאור שמואכל בקמח לבן ע״מ להכין לחם מלא או שנדרש קודם כל להאכיל אותו כמה פעמים בקמח מלא?

תודה,
עידו



אם אתה מעוניין לקבל לחם 100% מקמח מלא אז אין ברירה המחמצת/שאור צריכים להיות מקמח מלא
אם אתה מוכן "להסתפק" בלחם עם 80% קמח מלא ו-20% קמח לבן אז אין בעיה להשתמש בשאור הקיים
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: שאור לבן ללחם מלא

הודעהעל ידי עידו ב ג', 31 מאי, 5:03 pm

כלומר, לשאור לבן לא אמורה להיות בעיה להתפיח קמחים אחרים?

שוב תודה,
עידו
עידו
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ב', 23 מאי, 6:37 pm

Re: שאור לבן ללחם מלא

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 04 יוני, 8:45 pm

אין שום בעיה. להפך, הוא בדרך כלל נייטרלי מבחינת הטעם שלו, ולכן מתאים.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שאור לבן ללחם מלא

הודעהעל ידי odedg ב א', 05 יוני, 1:43 pm

שלומי כתב:אין שום בעיה. להפך, הוא בדרך כלל נייטרלי מבחינת הטעם שלו, ולכן מתאים.

ובנוסף .... יהיה אפקטיבי יותר כי אין בו סיבים אלא נטו עמילן וגלוטן.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד