לחם ארומה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

לחם ארומה

הודעהעל ידי barnash3191 ב ד', 25 מאי, 9:53 am

שלום לכולם, אתמול אכלתי שוב פעם בארומה (אחרי לא מעט זמו)
לקחתי את הלחם הכפרי והתפלאתי שוב!
איזה רכות יש ללחם,שזה בכלל לא קרוב ללחם הכפרי שאני מכין בבית.
השאלה שלי היא- האם מישהו יודע את המתכון ללחם כפרי כזה?
תודה
barnash3191
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 30 אפריל, 9:44 pm

Re: לחם ארומה

הודעהעל ידי לחם על ב ד', 25 מאי, 10:54 am

פעם קראתי שתומר בלס - "לחם תומר" אמר:
עדיף לאכול בבית לחם לבן עם שמרים יבשים מאשר לחם מלא בחוץ.....

ציטוט לא מדוייק אבל הרוח ברורה.

רוב מה שטעים - לא בריא.
לחם על
אופה מתחיל
 
הודעות: 23
הצטרף: ב', 23 מאי, 2:42 pm

Re: לחם ארומה

הודעהעל ידי barnash3191 ב ד', 25 מאי, 12:18 pm

שנינו לא באמת יודעים מה יש בלחם הזה..
יכול להיות שיש שם משפרים טבעיים כמו רסק תפוחים.
השאלה היא איך מכינים לחם דומה ללחם כזה- לחם כפרי קל.
barnash3191
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 30 אפריל, 9:44 pm

Re: לחם ארומה

הודעהעל ידי odedg ב ד', 25 מאי, 5:23 pm

אין מצב שיש בלחם ארומה רסק תפוחים! זה יקר מידי!

אתם לא רוצים לדעת מה יש בלחם הזה שעושה אותו כל כך אוורירי - כימיקלים שונים כגון סודה קאוסטית ומי יודע מה עוד ...
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: לחם ארומה

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 26 מאי, 3:43 pm

http://www.baking.co.il/white_sandwich_bread

לחם רך, אוורירי וטעים פי כמה מזה של ארומה :)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: לחם ארומה

הודעהעל ידי barnash3191 ב ג', 31 מאי, 11:46 am

ואוו שלומי!! אתמול הכנתי את הלחם והוא פשוט יצא מדהים!! רך ואוורירי... ואפילו למחרת (היום) הוא שמר על טריותו.
בעץ של המתכון ללחם אפרסם את הניסיון שלי איתו.\
תודה :) (באמת יותר טעים מהלחם של ארומה ;) )
barnash3191
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 30 אפריל, 9:44 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים