אופה לחם דעות בעד ונגד?..

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: אופה לחם דעות בעד ונגד?..

הודעהעל ידי שולמית ב ש', 23 ינואר, 9:29 am

הבנתי - לא מבינה בזה מספיק - גם ככה היא תוססת בהתפחה רגילה- לא?.
שולמית
אופה מתחיל
 
הודעות: 25
הצטרף: ג', 05 ינואר, 11:37 am

Re: אופה לחם דעות בעד ונגד?..

הודעהעל ידי odedg ב ש', 23 ינואר, 11:20 am

כן בהחלט. המחמצת היא בצק עם שמרים טבעיים חיים ולכן הם תוססים כל זמן שיש להם אויר, מזון ומים. אם נשים מחמצת בתא ההתפחה של האופה עם שאר החומרים למשך לילה תהיה לנו הרבה עבודת ניקיון :roll: ונצטרך לקוות שלא הרסנו את המכונה מהבלאגן שנוצר שם ...
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: אופה לחם דעות בעד ונגד?..

הודעהעל ידי שולמית ב ש', 23 ינואר, 11:28 am

אוףף :mrgreen: :o מעולה.. שמחה כל רגע יותר ויותר שכתבתי פה..

תודה :) :!:
שולמית
אופה מתחיל
 
הודעות: 25
הצטרף: ג', 05 ינואר, 11:37 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד