בצק מקדים בן 48 שעות

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: בצק מקדים בן 48 שעות

הודעהעל ידי OJNSim ב א', 24 ינואר, 1:21 pm

באופן קבוע מכין מחמצת. לעיתים הבצק ממתין גם שלושה ימים.
בחורף ישראלי, גם הימים החמים יותר, אין בעיה שהבצק יושב בחוץ.
כך מנסיוני.
OJNSim
אופה מתחיל
 
הודעות: 41
הצטרף: א', 26 אפריל, 11:16 pm

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד