שאלות או לא להיות... ?!?!

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: שאלות או לא להיות... ?!?!

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 14 ינואר, 6:42 pm

ראשית, התנור הישן שלי עדיין חי, בועט ואופה - אצל חברים. אם הילד הסיני שהרכיב אותו בשכר הרעב רק היה יודע...

אפשר להוסיף גלוטן לקמח לבן, אם אין קמח לחם. ודוקא גלוטן אני מתקשה להשיג - בכל החנויות מופתעים שאני לא מבקש "נטול גלוטן"...

לגבי האבן - הריח כנראה נובע משאריות של משהו שנדבק אליה ושנשרף בתנור.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שאלות או לא להיות... ?!?!

הודעהעל ידי ירושלמי ב ה', 14 ינואר, 8:14 pm

שלומי
בירושלים יש בחור חביב ביותר
טל בוטל שמו
מנהל חנות "אמא אדמה" במרכז המסחרי בקריית היובל
ניתן למצוא אצלו לא מעט דברים מעניינים, כולל גלוטן
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: שאלות או לא להיות... ?!?!

הודעהעל ידי ארי ב ש', 16 ינואר, 6:38 pm

שלומי, יש אכן כתם עמוק שחלחל לתוך האבן (היא שבורה לתיים אז אפשר לראות)
לזרוק?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: שאלות או לא להיות... ?!?!

הודעהעל ידי שלומי ב א', 17 ינואר, 5:59 pm

רק אם הריח בלתי נסבל...
כל אבן - בא זמנה, כנראה.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים