שאלה לגבי מתכון

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

שאלה לגבי מתכון

הודעהעל ידי yossihaz1 ב ו', 16 אוקטובר, 6:02 pm

http://www.baking.co.il/bread10

אין לי שמן חמניות זמין
ניתן להמיר בקנולה או זית? אם כן, במה עדיף להמיר?
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm

Re: שאלה לגבי מתכון

הודעהעל ידי ירושלמי ב ש', 17 אוקטובר, 5:11 am

להבנתי שני השמנים יתאימו.
כמובן שתתקבל תוצאה שונה, מבחינת הטעם, גם מהמתכון המקורי, וגם בין השמנים.
הייתי בוחר בשמן קנולה מאחר ולשמן זית יש טעם אופניי וחזק הרבה יותר
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: שאלה לגבי מתכון

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 19 אוקטובר, 5:20 pm

כמו שירושלמי כתב, חוץ מזה שאני מעדיף שמן זית ;)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים