הסרת עודפי קמח

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

הסרת עודפי קמח

הודעהעל ידי yossihaz1 ב ו', 16 אוקטובר, 2:58 pm

אז הכנתי היום את לחם השאור עם הבירה והקצח
פעם ראשונה עם המחמצת ללא חיזוק כלל
יצא לחם גבוה ומדהים
הטעם ייבחן רק בערב, אך מניסיון העבר עם הלחם הזה מצפה ללא פחות ממדהים
מרוב פרנויה שהבצק יידבק לקערת ההתפחה קימחתי בדי הרבה קמח שיפון
הרוב ירד עם מברשת לאחר האפייה (פחדתי למגלר לפני האפייה כדי שהבצק לא יקרוס)
איך ניתן להסיר את העודפים של הקמח מהכיכר לאחר האפייה מלבד מגלור עם מברשת עדינה ? (זו שמשמשת למריחת מים/ביצה וכו')
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm

Re: הסרת עודפי קמח

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 19 אוקטובר, 5:15 pm

אחרי שהלחם מתקרר - כמה תפיחות עדינות אתו על הדלפק.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים