בעיות עם לחם מחמצת עם קמח מלא

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: בעיות עם לחם מחמצת עם קמח מלא

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 20 אוקטובר, 1:53 pm

amigrinfeld כתב:הכפלת הנפח מתייחסת גם לבצק מקמח מלא?

לא בהכרח

ברסק מתפוח הכוונה לכל התפוח כולל ליבה עם הגרעינים?

לא, גם בלי קליפה...
קוצצים תפוח (מקולף ובלי ליבה) לקוביות, מבשלים עד לריכוך ומעבדים לרסק. מצננים ומשתמשים.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: בעיות עם לחם מחמצת עם קמח מלא

הודעהעל ידי ירושלמי ב ד', 21 אוקטובר, 3:41 am

amigrinfeld כתב:תודה על התגובות.

הכפלת הנפח מתייחסת גם לבצק מקמח מלא?

ברסק מתפוח הכוונה לכל התפוח כולל ליבה עם הגרעינים?

עמי


הכפלת הנפח - כן
תפוח - לא, התפוח עצמו, ללא ליבה וגלעינים (וללא קליפה), חתוך לקוביות, בשל במים חמים עד שהתפוח מתרכך, מעך למיחית והוסף לבצק. שים לב להתחשב בכמות הנוזלים בהם בישלת את התפוח בכות הכללית של הנוזלים בבצק
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: בעיות עם לחם מחמצת עם קמח מלא

הודעהעל ידי amigrinfeld ב ד', 21 אוקטובר, 1:35 pm

טוב,
תודה רבה על העצות ועכשיו לעבודה - להכין לחמים. אם יהיו דברים מעניינים לשתף אז אכתוב לכם.
שוב תודה
עמי
amigrinfeld
אופה מתחיל
 
הודעות: 13
הצטרף: ג', 13 אוקטובר, 8:07 pm

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד