עמוד 3 מתוך 3

Re: תבנית לבגט

הודעהפורסם: ו', 09 אוקטובר, 10:28 pm
על ידי yossihaz1
מנסה להעלות אך זה רושם לי שנפח התמונות גדול מדי
איך ניתן להקטין ?

Re: תבנית לבגט

הודעהפורסם: ו', 09 אוקטובר, 10:32 pm
על ידי yossihaz1

Re: תבנית לבגט

הודעהפורסם: ו', 09 אוקטובר, 10:35 pm
על ידי yossihaz1
אוקיי העליתי
הייתי די צמוד למתכון, לרבות זמנים וכמויות

בעיה שנתקלתי בה הייתה בחריצה- הבצק מעט נמרח והשתמשתי בסכין יפנית
האם ניתן לחרוץ ישר בתחילת התפיחה השנייה?
נראה לי שהבאגטים יצאו קצת קטנים וציפיתי לחורים גדולים יותר אך בסה"כ מאוד מרוצה
הטעם היה נהדר והנמחמצת הורגשה

אשמח לשמוע הערות, טיפים ויעוצים לשיפור- עד כמה שאפשר על בסיס התמונות

Re: תבנית לבגט

הודעהפורסם: ש', 10 אוקטובר, 10:06 am
על ידי פסקל
היי,
הלחם נראה טוב מאוד מכל הבחינות - הקרום, המרקם והעיצוב, כל הכבוד!

לגבי החריצה שנמרחה- לא כדאי את הבאגט בתחילת התפיחה השנייה אלא רק לפני הכנסת הלחם לתנור. תנסה בפעם הבאה להשתמש בסכין משוננת חדה חדשה ולא בסכין יפנית. תעביר את שיני הסכין במהירות על פני הלחם בצורה שטוחה בזמן שאתה חורץ.

Re: תבנית לבגט

הודעהפורסם: ג', 13 אוקטובר, 6:19 am
על ידי שלומי
נראה מצוין :)