תבנית לבגט

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: תבנית לבגט

הודעהעל ידי yossihaz1 ב ו', 09 אוקטובר, 10:28 pm

מנסה להעלות אך זה רושם לי שנפח התמונות גדול מדי
איך ניתן להקטין ?
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm


Re: תבנית לבגט

הודעהעל ידי yossihaz1 ב ו', 09 אוקטובר, 10:35 pm

אוקיי העליתי
הייתי די צמוד למתכון, לרבות זמנים וכמויות

בעיה שנתקלתי בה הייתה בחריצה- הבצק מעט נמרח והשתמשתי בסכין יפנית
האם ניתן לחרוץ ישר בתחילת התפיחה השנייה?
נראה לי שהבאגטים יצאו קצת קטנים וציפיתי לחורים גדולים יותר אך בסה"כ מאוד מרוצה
הטעם היה נהדר והנמחמצת הורגשה

אשמח לשמוע הערות, טיפים ויעוצים לשיפור- עד כמה שאפשר על בסיס התמונות
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm

Re: תבנית לבגט

הודעהעל ידי פסקל ב ש', 10 אוקטובר, 10:06 am

היי,
הלחם נראה טוב מאוד מכל הבחינות - הקרום, המרקם והעיצוב, כל הכבוד!

לגבי החריצה שנמרחה- לא כדאי את הבאגט בתחילת התפיחה השנייה אלא רק לפני הכנסת הלחם לתנור. תנסה בפעם הבאה להשתמש בסכין משוננת חדה חדשה ולא בסכין יפנית. תעביר את שיני הסכין במהירות על פני הלחם בצורה שטוחה בזמן שאתה חורץ.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 205
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm

Re: תבנית לבגט

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 13 אוקטובר, 6:19 am

נראה מצוין :)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים