שימוש בפוליש

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

שימוש בפוליש

הודעהעל ידי yossihaz1 ב ש', 03 אוקטובר, 6:25 pm

שבוע טוב חברים,
האם ניתן להשתמש בפוליש שעמד במקרר 36 שעות (בסיום ההכנה הוכנס ישר למקרר ולא עמד לרגע בחוץ) או שהוא כבר "פג תוקף"?
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm

Re: שימוש בפוליש

הודעהעל ידי פסקל ב ש', 03 אוקטובר, 10:51 pm

שלום יוסי,
הפוליש ניתן לשימוש.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 205
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד