שאלה לגבי חריצת לחם

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

שאלה לגבי חריצת לחם

הודעהעל ידי yossihaz1 ב א', 27 ספטמבר, 1:14 pm

היי חברים,
ראיתי שבמתכון ללחם מלא לכריכים
http://www.baking.co.il/ww100
לא מצויין לחרוץ את הלחם
כך גם במתכון הזה של לחם לבן לכריכים
http://www.baking.co.il/white_sandwich_bread
האם לא בכל לחם נדרשת חריצה אם כך?
האם אין סכנה שהבצק יתבקע בכל מיני מקומות לא רצויים (תופעה שהחריצה נועדה למנוע)
אשמח לשמוע מה ההבדל ומתי כן נדרש/לא נדרש לחרוץ
חג סוכות שמח לכולם :D
yossihaz1
אופה
 
הודעות: 66
הצטרף: ו', 14 אוגוסט, 12:57 pm

Re: שאלה לגבי חריצת לחם

הודעהעל ידי odedg ב א', 27 ספטמבר, 5:22 pm

ברוב המקרים לא נדרשת חריצה כלל. זה יותר לקישוט כחלק מהעיצוב. רק אולי בלחמים גדולים.
אני לא חורץ לחמים כלל והלחמים נפלאים. לא מתפוצצים.

חג שמח גם לך!
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד