נשברתי - אני יוצא ללמוד

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי ירושלמי ב ו', 11 ספטמבר, 5:57 pm

שנה טובה לכולם.
לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי ונרשמתי להשתלמות אפיית לחם של חמישה ימים אצל ריצארד ברייטנט (Richard Bertinet).
ההשתלמות מתחילה בשמחת תורה.
אשתל לאסוף ידע וחוויות ואף לחלוק
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 12 ספטמבר, 10:51 am

מגניב!
שתף בחוויות... ובתובנות.
שנה טובה!
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי או'דונל ב ג', 15 ספטמבר, 11:12 pm

מגניב!
נשמע לשמוע הכל.
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי Shaiko ב ב', 28 ספטמבר, 9:33 am

איזה כיף לך :D :D

בהצלחה.

בדיוק מברר סדנא בבית זית.

אפשר פרטים על ההשתלמות הזו? איפה זה למשל..? מחיר..?

תודה
Shaiko
אופה מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: א', 07 יוני, 12:25 am

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי ירושלמי ב ב', 28 ספטמבר, 6:40 pm

Shaiko כתב:איזה כיף לך :D :D

בהצלחה.

בדיוק מברר סדנא בבית זית.

אפשר פרטים על ההשתלמות הזו? איפה זה למשל..? מחיר..?

תודה

הסדנה בעיר Bath, דרומית ללונדון (150 ק"מ).
המחיר יקר (ואני מאוד מקווה שמוצדק....) 925 לי"ש.
פרטים מלאים ניתן לראות כאן: http://www.thebertinetkitchen.com
אשמח לשמוע מה מצאת בבית זית
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי Shaiko ב ב', 28 ספטמבר, 9:47 pm

חחח...

קצת רחוק לי.
לפי השם שלך חשבתי (קיוויתי) שיש משהו מענין בירושלים.

אני כנראה אלך אליו:

https://www.youtube.com/watch?v=K_0qN1RVUJo
Shaiko
אופה מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: א', 07 יוני, 12:25 am

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי ירושלמי ב ה', 01 אוקטובר, 7:45 am

Shaiko כתב:לפי השם שלך חשבתי (קיוויתי) שיש משהו מענין בירושלים.





אכן ירושלמי מבטן ומלידה

חי, גר, עובד ואף אופה בעיר

אך לצערי לא מצאתי השתלמות מעניינת בקרבת העיר
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: נשברתי - אני יוצא ללמוד

הודעהעל ידי ירושלמי ב ג', 06 אוקטובר, 5:47 am

היום הראשון אחרינו
מעניין עד מאוד, מכוון, מלמד, מפרה ולא פחות חשוב טעים....

הקו המנחה הוא לחמים על בסיס הידרציה גבוה (75%) ולישה בשיטת "מתח קפל"

יצאו לחמים, מקלות לחם מטובלים, פוקצ'ה ועוד.

נשוב לארץ, בעוד כמה ימים, עם הרבה תובנות, מתכונים וטעמים
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד