באגטים

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

באגטים

הודעהעל ידי ירושלמי ב ב', 13 יולי, 3:32 pm

שלומי, בהתפחת באגט אתה ממליץ להשתמש במגבת ללא שערות למתן ושמירה "על הצורה" בזמן ההתפחה.
במידה ואני רוצה להשתמש בבד כותנה יעודי - מה והיכן כדי לחפש?
הם מי מהחברים כאן קנה תבנית באגט לתנור ביתי - אם כן האם ממולץ
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: באגטים

הודעהעל ידי פסקל ב ב', 13 יולי, 6:59 pm

יש לי תבנית יעודית ל- 3 בגטים לתנור ביתי. לא מצאתי לה יתרון משמעותי על תבנית רגילה.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 205
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm

Re: באגטים

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 14 יולי, 7:22 am

לגבי בד - יש באיקאה מגבות מטבח מצוינות לצורך זה (בצבע תכלת-לבן).
יש לי תבנית בגט, ואני די מרוצה ממנה - בעיקר בגלל הסיוע בשמירה על צורת הלחם.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד