שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הודעהעל ידי noambogner ב ג', 12 ינואר, 8:41 pm

הקמח הכי קרוב לקמח לחם הקיים בשוק הקמעונאי הנו קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות
noambogner
אופה
 
הודעות: 56
הצטרף: ג', 07 יולי, 5:14 pm

Re: שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הודעהעל ידי odedg ב ד', 13 ינואר, 8:51 am

noambogner כתב:השארת הנבט בתוך הקמח תגרום להתחמצנות השמנים המרוכזים בנבט תוך ימים ספורים במקביל לתהליך הרצוי של חמצון החלבון.

נשמע לי מוזר או כאיזה תרוץ דחוק של הטכנולוג של שטיבל כי אם זה אכן כך כיצד מחזיק קמח מלא - הכולל את הנבט ואת הקליפה - יותר ממספר ימים?
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 14 ינואר, 6:44 pm

אני מתכנן כבר שנה+ לערוך ביקור חוזר בשטיבל, שיסתיים במאמר לאתר (מאז צוק איתן, שאז זכיתי להכיר את הטחנה מקרוב ואת הבעלים המקסים). אולי החמאס יארגן לי ביקור בקרוב, מי יודע...
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הודעהעל ידי ארי ב ו', 15 ינואר, 12:11 am

מה זאת אומרת, זה לא בחיפה??
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: שלום לכולם משתמש חדש- רוצה לדבר על קמח מולבן

הודעהעל ידי שלומי ב א', 17 ינואר, 6:00 pm

ארי כתב:מה זאת אומרת, זה לא בחיפה??

לא. הטחנה החדשה נמצאת בא"ת עד הלום, ליד אשדוד.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד