עמוד 1 מתוך 1

ברוכים הבאים לפורום ניסוי וטעייה

הודעהפורסם: ש', 16 פברואר, 12:43 pm
על ידי שלומי
מטרת הפורום ניסוי וטעייההיא לרכז שאלות, עצות וטיפים בנושא האפייה הביתית. זה המקום לדון בשיטות לישה שונות, בתוספות לבצק ובכל שאלה אחרת שעשויה לעלות.
לפני שמפרסמים הודעה לראשונה, מומלץ לקרוא את תקנון השימוש בפורומים.
שימוש מהנה!

Reבוקר טוב

הודעהפורסם: א', 16 ספטמבר, 8:27 am
על ידי אריה שיפמן
בוקר טוב לכל משתמשי הפורום.
הייתי מנוי לפני כמה שנים.
והנה, שנה חדשה, חזרתי.
אני אופה לחם פשוט, קמח מלא בלבד, כבר קרוב לעשרים שנה.
לש ביד, קמח, שמרים אינסטנט, קצת סוכר, קצת מלח, וגם מים, כמובן.
לפעמים הלחם לא אחיד, עם כיסי אויר בקצוות, לא פוגם בטעם. רק קצת לא יפה.
קראתי כמה רעיונות בנושא בפורום.
באפייה הבאה(אני אופה כל שבועיים בערך) ננסה להתמודד עם הבעייה.
שנה טובה לכל הקוראים.