קרום לחם מתפוצץ

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: קרום לחם מתפוצץ

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 12 ספטמבר, 9:07 am

למה לך סכין ייעודית דווקא? כל סכין חדה מספיק תתאים.
אבל אם אתה מתעקש...
http://www.ebay.com/itm/Mure-Peyrot-Bread-Scoring-Lame-/281156543426?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41763c63c2
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 920
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: קרום לחם מתפוצץ

הודעהעל ידי ארי ב ה', 12 ספטמבר, 8:52 pm

אני מתפיח בסלסילה ולכן חורץ רק לפני הכניסה לתנור, זה לא קל עם סכין רגילה, רק משוננת
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: קרום לחם מתפוצץ

הודעהעל ידי שלומי ב ו', 13 ספטמבר, 4:29 pm

ארי כתב:אני מתפיח בסלסילה ולכן חורץ רק לפני הכניסה לתנור, זה לא קל עם סכין רגילה, רק משוננת

גם אני חורץ לפני הכניסה לתנור. ניסית סכין יפנית?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 920
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: קרום לחם מתפוצץ

הודעהעל ידי ארי ב א', 15 ספטמבר, 10:57 am

רעיון טוב, אנסה תודה
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים