ושוב על לישה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

ושוב על לישה

הודעהעל ידי איתן ב ד', 10 אוגוסט, 3:38 pm

למיקסר העתיק שלי יש וו לישה לולייני.
ראיתי במיקסרים החדשים, כמו גם במלושים רציניים במאפיות, שוו הלישה הוא בצורה של 'ר' הפוכה.
האם הוו הזה לש יותר טוב מהלוליין?

תודה ;)
איתן
אופה
 
הודעות: 59
הצטרף: ש', 26 דצמבר, 9:06 pm

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים