טמפ' כיכר בסיום אפייה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

טמפ' כיכר בסיום אפייה

הודעהעל ידי liyonst ב ה', 21 יולי, 9:00 am

שלום לנחתום. ידוע לי שבאפיית לחמים ניתן לדעת את מוכנות הכיכרות על פי בדיקת טמפ' (בעזרת מד טמפ' מחט) של החלל הפנימי בכיכר. [b][b]אם אני לא טועה משהו בסביבות ה - 90 מעלות אך אני לא בטוחה .... האם ידוע לך :?: לדעתי זו שיטה מצויינת ובטוחה מאחר והיא לא מסתמכת על אינטואיציה /מצב תנור / צבע וכו' ונותנת מדד נכון לגבי המרקם (מצב לחות מדויק)....תודה :)
liyonst
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ב', 26 אוקטובר, 12:51 am

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד