קמח לחם כפרי

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

קמח לחם כפרי

הודעהעל ידי עופר ב ש', 24 ינואר, 10:47 am

שלום רב.

במתכונים באתר מופיע הקמח הנ"ל.
למה הכוונה? האם למשל לשטיבל 3? האם שטיבל 6 יתאים?
תודה מראש לעונים.
עופר
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ש', 24 ינואר, 8:52 am

Re: קמח לחם כפרי

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 24 ינואר, 6:10 pm

שלום עופר,
הכוונה לקמח בסגנון "שטיבל 3" - קמח כהה בעל תכולת גלוטן גבוהה יחסית (אפילו יותר מהמקובל ב"קמח לחם").
מניסיוני, שימוש בקמח שכזה מעניק ללחם טעם עשיר יותר מאשר קמח לבן. בכל מקרה, ניתן להמירו בקמח לחם לבן.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד