לחם בירה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

לחם בירה

הודעהעל ידי גבי ב ב', 11 אוגוסט, 2:37 pm

אני רוצה להכין לחם בירה, יש איזה סוג בירה מומלץ במיוחד?
גבי
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ד', 20 פברואר, 4:06 pm

Re: לחם בירה

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 12 אוגוסט, 12:22 am

אני רוצה להכין לחם בירה, יש איזה סוג בירה מומלץ במיוחד?

א. למה אתה מתכוון ב"לחם בירה"? יש לחמים רגילים, המותפחים ע"י שמרים או שאור ומכילים בירה במקום מים, ויש לחמים מהירים, שאינם מכילים תוספת שמרים מעבר לאלה שבבירה עצמה.

ב. מנסיוני, כל בירה טובה לשתייה תתאים ללחם - כאשר בירות מרות במיוחד עשויות להשפיע על הטעם באופן מורגש (גינס, למשל).
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 920
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים