הכנת מחמצת האם מוכנה?

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

הכנת מחמצת האם מוכנה?

הודעהעל ידי iggy ב ד', 03 מרץ, 12:13 pm

שלום
אני מכין כרגע מחמצת שאור בסיסית
בצעד 1 שמתי 1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס מים
ו 2 כפות סוכר
על פי המתכון אני אמור לחכות 4 ימים עד לתסיסה
העניין הוא שכבר אחרי יומיים יש לי תסיסה
האם אני אמור לחכות את כל ה 4 ימים
יש משמעות לזה שהחלפתי 1/2 כוס קמח שיפון מלא ב חיטה מלאה?

תודה
iggy
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ד', 03 מרץ, 12:09 pm

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד