אפייה בטאבון

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

אפייה בטאבון

הודעהעל ידי nili8576 ב ה', 24 יולי, 8:27 pm

הי,
רוצה לשאול באופן כללי על אפייה בטאבון. האם אפשר לאפות שם כל דבר כמו בתנור רגיל? הם ניתן לשלוט בחום?
חוץ מפיצות ופוקאצ'ות, מה עוד ניתן לאפות בטאבון?

המון תודה
nili8576
שוליה
 
הודעות: 3
הצטרף: ג', 22 יולי, 3:28 pm

Re: אפייה בטאבון

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 28 יולי, 9:30 am

ממעט הניסיון שיש לי, ניתן לשלוט בטמפרטורה, אבל זה לא פשוט בכלל - מאחר והדבר נעשה ע"י שליטה מתמדת בגובה הלהבות.
פשוט יותר (ומה שנהוג לעשות) להשתמש בטאבון לאפייה הדורשת חום גבוה מאוד.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 917
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים