יש לי יום יום hooch

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

יש לי יום יום hooch

הודעהעל ידי גלי ב ג', 08 אפריל, 6:27 pm

...ולא הללויה?

הי שלומי,
על השאור מופיעה שכבה של hooch כמעט כל יום. הוא שוכן במקרר כבר כשלשה שבועות. אני פשוט שופכת אותה. האם זה תקין?
שכמיית הנקה מבית הורות בקלות

http://www.metaplim.co.il/horut_bekalut
גלי
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 13 מרץ, 5:24 pm

Re: יש לי יום יום hooch

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 09 אפריל, 6:39 pm

לא אמורה להיות בעיה, כל עוד השאור עצמו לא מריח כמו אצטון.
אגב, לא חייבים לשפוך את המיים הנקווים על פני העיסה (="hooch"),ניתן לערבב אותם בחזרה לתוכה.
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: יש לי יום יום hooch

הודעהעל ידי גלי ב ה', 10 אפריל, 7:33 am

הוא מריח בסדר...

אחלה, תודה!
שכמיית הנקה מבית הורות בקלות

http://www.metaplim.co.il/horut_bekalut
גלי
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 13 מרץ, 5:24 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד