עמוד 1 מתוך 1

סרטון: קיפול בצק

הודעהפורסם: ג', 18 מרץ, 11:47 am
על ידי eldad
מצאתי ביויטוב את הסרטון הבא, שמראה איך "מקפלים" בצק (לזה הכוונה במתכון הלחם האיטלקי?). אם הבנתי נכון, אמורים לבצע את הפעולה הזו פעמיים בזמן התפיחה הראשונה, בערך פעם בשעה. אני אנסה להכין כך לחם ואדווח על התוצאות.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9oyg8K6J8QM[/youtube]

Re: סרטון: קיפול בצק

הודעהפורסם: ג', 18 מרץ, 7:58 pm
על ידי שלומי
בהחלט, זו השיטה ל"מתיחה וקיפול" (strech & fold). בצק המטופל באופן זה יוצא תפוח ואוורירי יותר.