לחם לא מספיק אפוי

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

לחם לא מספיק אפוי

הודעהעל ידי גלי ב ו', 14 מרץ, 7:04 am

הי שלומי,
אפיתי לחם שאור, והוצאתי אותו מהתנור מוקדם מדי.
עכשיו הוא כבר פרוס וקפוא. הפשרה איטית בטוסטר לא עוזרת- הוא עדיין לא מתייבש.

יש מה לעשות?
שכמיית הנקה מבית הורות בקלות

http://www.metaplim.co.il/horut_bekalut
גלי
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 13 מרץ, 5:24 pm

Re: לחם לא מספיק אפוי

הודעהעל ידי שלומי ב א', 16 מרץ, 8:42 am

נסי לעטוף את הפרוסות בנייר כסף ולחמם בתנור, בחום של 200 מעלות.
אגב, עד כמה הלחם לא אפוי?
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: לחם לא מספיק אפוי

הודעהעל ידי גלי ב ב', 17 מרץ, 8:19 am

הי שלומי, תודה!
אנסה. כנראה היו חסרות עוד 5-10 דקות בתנור. הא אפוי, אבל קצת דביק בפנים...
שכמיית הנקה מבית הורות בקלות

http://www.metaplim.co.il/horut_bekalut
גלי
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 13 מרץ, 5:24 pm

Re: לחם לא מספיק אפוי

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 17 מרץ, 11:58 am

גלי, חשוב לזכור שעדיף לאפות יותר מדי מאשר פחות מדי - מאחר ודי קשה לשרוף כיכר לחם (מניסיון...).
אם הקרום משחים מהר מדי בזמן האפייה, כדאי להניח מעליו יריעת נייר כסף ולהמשיך באפייה.
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: לחם לא מספיק אפוי

הודעהעל ידי גלי ב ב', 17 מרץ, 1:56 pm

תודה רבה!
גלי
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ה', 13 מרץ, 5:24 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד