תפיחת שמרים ללא מתיקות או סוכר

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

תפיחת שמרים ללא מתיקות או סוכר

הודעהעל ידי אהובה ב ג', 17 אפריל, 6:10 pm

אני חדשה ומאוד נהנהת מהפורום,
המתכונים של שלומי רובם ללא סוכר או מתיקות, השאלה איך הלחם תופח, ניסיתי כמה מתכונים והם נהדרים אבל כולם עם סוכר?
אהובה
שוליה
 
הודעות: 9
הצטרף: ד', 11 אפריל, 1:39 pm

Re: תפיחת שמרים ללא מתיקות או סוכר

הודעהעל ידי odedg ב ד', 18 אפריל, 7:02 am

את האנרגיה לתפיחתם לוקחים השמרים מהעמילן שבקמח גם כשאין כל סוכר במתכון.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 326
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים