עמוד 1 מתוך 1

למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחם

הודעהפורסם: ש', 17 פברואר, 10:04 am
על ידי avimes
אני מעוניין בלחם אוורירי מקמחים שיפון וכוסמין מלא

ההתפחה הראשונה היא מהירה יחסית ואז אנחנו לשים את הבצק מחדש וההתפחה השניה איטית יותר ולנפח קטן יותר

בעצם למה לאפות את הלחם אחרי ההתפחה הראשונה?

Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחם

הודעהפורסם: ש', 17 פברואר, 3:14 pm
על ידי שלומי
מה שאתה מתאר עשוי להצביע על תופעה של "תפיחת יתר". בכמה שמרים אתה משתמש, וכמה זמן התפיחה הראשונה?

Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחם

הודעהפורסם: א', 18 פברואר, 10:04 pm
על ידי avimes
אני לא משתמש בשמרים אלא במחמצת שיאור משני סוגים
השאלה היא למה לא לאפות על ההתפחה הראשונה
הלחמים שלי יוצאים טוב עם קראסט חבל שאי אפשר להעלות תמונות

Re: למה דרושה התפחה כפולה באפיית לחם

הודעהפורסם: ב', 19 פברואר, 11:33 am
על ידי שלומי
אם זה יוצא לך טוב - תעשה את מה שעובד :)